Alentec & Orion introduceert nieuw olieregistratie systeem NEX-U
NEX·U·® OverzichtNEX·U·® Overzicht
NEX·U·® Overzicht

Alentec & Orion introduceert nieuw olieregistratie systeem NEX-U

 

Wat is NEX· U·®

NEX· U· ® biedt u de controle en de informatie die u nodig heeft om uw bedrijf efficiënter en winstgevender te maken.

U volgt elke hoeveelheid smeermiddel en andere gebruikte servicevloeistoffen die gebruikt worden in de werkplaats zodat deze gefactureerd kunnen worden.

 

Bovendien beschikt u over een efficiënt voorraadbeheer, met automatische waarschuwingen en vloeiend nabestellen wanneer dat nodig is, waardoor stilstand van de activiteiten worden voorkomen.

 

Voor bijna elk smeermiddelgebruik of bedrijfsgrootte, met de huidige hoge kosten voor deze vloeistoffen, is NEX· U· ® een goede investering.

Zodra de investering is terugverdiend, gaan de besparingen rechtstreeks naar de bottom line van de operatie in de vorm van winst, winst die eerder verloren ging.

NEX· U· ® past zich aan uw manier van werken aan en wordt geïntegreerd in uw bestaande bedrijfssysteem

 

NEX· U· ® is een betrouwbaar hybride systeem dat u alle voordelen biedt en kan zowel draadloos als bekabeld geïnstalleerd worden.

  • Draadloze flexibiliteit 
  • Betrouwbaarheid in vaste bedrading
  • Gegevens kunnen draadloos worden verzonden tussen de verschillende systeemcomponenten, waardoor lange en dure kabeltrajecten worden geëlimineerd. 
  • Er is altijd een constante en betrouwbare stroombron aanwezig om de magneetventielen van stroom te voorzien die de vloeistoftoevoer regelen.
  • Voeg eenvoudig nieuwe componenten toe wanneer dat nodig is naarmate uw behoeften groeien. 
  • Geen ongeladen batterijen die u in de steek kunnen laten
  • Het systeem maakt gebruik van bestaande Wi-Fi-netwerken®, wat de installatie vereenvoudigt. Er zijn geen speciale, op maat gemaakte, netwerkcomponenten nodig. 
  • Via bekabeling gegevensoverdracht om interferenties en andere obstakels te voorkomen die de draadloze gegevensoverdracht kunnen verstoren indien nodig.