Nieuwe werkplaats Rosiervandenbosch

Complete werkplaats


Brekupa heeft voor Rosiervandenbosch haar nieuwe werkplaats te Schelluinen ingericht, ten behoeve van het onderhoud aan Man Trucks. De werkplaats is van alle gemakken voorzien, waaronder 5 electrisch oprolbare afzuighaspel van Filcar. De haspels zijn voorzien van 15 meter slang met een diameter van 125 mm. Voor de apk straat is een afzuigrail gemonteerd, inclusief een slangwagen met balancer.

 

Milieukelder


In de milieukelder zijn de bulktanks voor motor-, cardan- versnellingsbak en afgewerkte olie geplaats. De tanks hebben een inhoud van 3.000 liter, en voldoen aan de huidige regelgeving conform de Kiwa BRL-K-903/08. Tussen de 2 putten zijn 2 custom made haspelbokken geplaats, beide voorzien 11 Alentec & Orion haspels. Op de kolom van de haspelbok is het Kiwa gekeurde inhoudsmeetsysteem van de bulktanks gemonteerd.

 

 

Kiwa Installatiecertifcaat

Zowel de schone oliesoorten en de afgewerkte olie bulkopslag zijn geinstalleerd conform de Kiwa richtlijn BRL-K-903/08, zodat alle oliesoorten op het installatiecertifcaat worden vermeldt. Rosiervandenbosch voldoet hiermee de komende 15 jaar aan de milieuwetgeving conform de PGS 30.