Van Mossel Rotterdam - Werkplaatsinrichting

 

Brekupa Technics heeft hier zowel de Mercedes-, schade- als de High Tech werkplaats ingericht. Er is gekozen voor haspelkasten om een strakke uitstraling te creëren en om het gebruiksgemak te vergroten. De haspelkasten zijn uitgerust met 100a acculaders en elektrische carterafzuigpompen voor afgewerkte olie.

Voor de 3 verschillende werkplaatsen zijn 4 grote Creemers schroefcompressoren geplaatst, welke zijn voorzien van een cascade regeling. Om de reinheid van de perslucht te kunnen garanderen, zijn er diverse filters geplaatst achter de grote luchtketels en bij de spuitcabines.

 

In de Mercedes werkplaats is voor de uitlaatgasafzuiging gekozen voor het flexibele Armtel systeem van Filcar, met telescopische armen die eindigen met een grote rubber kap. Deze kan achter elk type uitlaat geplaats worden, zonder het voertuig zelf te raken. Dit voorkomt ook beschadigingen aan zowel voertuig als (soms titanium) uitlaateindstuk. Voor de Vans zijn er afzuighaspels van Filcar geïnstalleerd.

Voor het werkplaatsmeubilair is gekozen voor Dura uit Engeland, wat de werkplaats helemaal een premium uitstraling geeft.